Hardware Version: Unknown

Post Reply
Craigeh
Posts: 23
Joined: Wed Sep 21, 2011 9:43 pm

Hardware Version: Unknown

Post by Craigeh » Thu Dec 08, 2011 7:11 pm

Hi,

Had a really weird issue with my 7800N today. It re'synced this morning then it was fine up until lunch time, however then the connection dropped and didn't reconnect. Because I was at work I couldn't check it until I got home.

When I got in, neither the ADSL or Internet lights were on, and it made no signs of attempting to re-connect. I logged into the web interface, and was greeted with the usual screen, however the Hardware Version was listed as Unknown. I powered off, and powered back on the router, but it still made no attempts to reconnect.

I have had to restore it back to factory settings, and now all is fine.

Has anybody else encountered this problem?

Craig

billion_fan
Posts: 5294
Joined: Tue Jul 19, 2011 4:30 pm

Re: Hardware Version: Unknown

Post by billion_fan » Fri Dec 09, 2011 11:55 am

What firmware version are you running?

I have never had this issue, the hardware version listed as unknown is strange.

Craigeh
Posts: 23
Joined: Wed Sep 21, 2011 9:43 pm

Re: Hardware Version: Unknown

Post by Craigeh » Fri Dec 09, 2011 12:02 pm

I'm running 1.06e

It was strange, even more so that it was still listed as unknown after a reboot.

billion_fan
Posts: 5294
Joined: Tue Jul 19, 2011 4:30 pm

Re: Hardware Version: Unknown

Post by billion_fan » Fri Dec 09, 2011 2:26 pm

Can you post a screen capture of your 'Status' page.

Craigeh
Posts: 23
Joined: Wed Sep 21, 2011 9:43 pm

Re: Hardware Version: Unknown

Post by Craigeh » Fri Dec 09, 2011 2:31 pm

I had to restore it back to factory settings, but here's a screenshot of it now.

Image

billion_fan
Posts: 5294
Joined: Tue Jul 19, 2011 4:30 pm

Re: Hardware Version: Unknown

Post by billion_fan » Fri Dec 09, 2011 2:53 pm

If the problem pops back up please take a screen shot and post it here so we can investigate.

thanks

Craigeh
Posts: 23
Joined: Wed Sep 21, 2011 9:43 pm

Re: Hardware Version: Unknown

Post by Craigeh » Wed Jan 04, 2012 6:36 pm

It's happened again.

The router refused to give out IP addresses and I feared the worst. Rebooted via the web interface (via a pc with a static IP), it rebooted and now I have this.

Image

Here is the entire contents of the system log http://s.craigy.co.uk/D3vN

I have had to restore the firmware so that I can get back onto the internet.

Regards,
Craig

Post Reply