IPv6 Problems

Post Reply
arobertson676
Posts: 29
Joined: Fri Aug 12, 2011 8:58 am

IPv6 Problems

Post by arobertson676 » Thu Dec 22, 2011 11:34 pm

I am on a Plusnet trial for IPv6 but it won't work. All the settings are correct but tests reveal that IPv6 isn't working. Yesterday, I could get it to work thanks to a workaround by PeteB, but now that isn't working either.

arobertson676
Posts: 29
Joined: Fri Aug 12, 2011 8:58 am

Re: IPv6 Problems

Post by arobertson676 » Thu Dec 22, 2011 11:36 pm

Screenshots:
IPv6 1.png
As you can see, all the settings are there but IPv6 isn't working.

A failed IPv6 test:
IPv6 2.png
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

arobertson676
Posts: 29
Joined: Fri Aug 12, 2011 8:58 am

Re: IPv6 Problems

Post by arobertson676 » Thu Dec 22, 2011 11:43 pm

Billion status page:
IPv6 3.png
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

billion_fan
Posts: 5294
Joined: Tue Jul 19, 2011 4:30 pm

Re: IPv6 Problems

Post by billion_fan » Fri Dec 23, 2011 9:27 am

hi arobertson676

What firmware version are you on?

It seems on the status page you posted there is no IPv6 address, have you tried a restart?

Normally below the IPv4 address there should be listed a ipv6 address (firmware 1.06e).

Also firmware version 1.06f is being released soon, I would suggest trying firmware 1.06f when released and see if you have the same issue.

arobertson676
Posts: 29
Joined: Fri Aug 12, 2011 8:58 am

Re: IPv6 Problems

Post by arobertson676 » Fri Dec 23, 2011 11:14 am

billion_fan wrote:What firmware version are you on?
1.06d. I have tried 1.06e, 1.06f (from the AU site) and it hasn't made any difference.
billion_fan wrote:have you tried a restart?
Restarting doesn't help.

Pete-B
Posts: 39
Joined: Mon Aug 01, 2011 4:03 pm

Re: IPv6 Problems

Post by Pete-B » Fri Dec 23, 2011 1:14 pm

I have been discussing this with the OP, trying to see if it is the same problem that I have with IPv6 on Plusnet and the 7800N. We seem to have the same problem although I stand to be corrected on this.

I have an earlier post regarding this issue, I still have an open ticket (#OPY-903-62647) with Billion support.
Been open for months, not chased it up in a long time.
Hoping with each new firmware that is released the problem is fixed, no joy so far. Tried 1.06f from the Aussie site but not fixed so have reverted back to the UK 1.06e and am waiting for 1.06f from the UK. Not holding out much hope though.

PB

Post Reply