7800DXL blank system log

Post Reply
Mardler
Posts: 28
Joined: Wed Mar 15, 2017 1:34 am

7800DXL blank system log

Post by Mardler »

After 2 ADSL2+ disconnects this morning for which the system log was helpful, after a third the log is blank.

Any idea what is wrong and how to fix it?
billion_fan
Posts: 5369
Joined: Tue Jul 19, 2011 4:30 pm

Re: 7800DXL blank system log

Post by billion_fan »

Mardler wrote: Mon Jul 31, 2023 3:02 pm After 2 ADSL2+ disconnects this morning for which the system log was helpful, after a third the log is blank.

Any idea what is wrong and how to fix it?
Not sure haven't seen this before, unless Clear Log was clicked.

Try clicking on 'Configuation >> System >> Configure Log, set the log level and display level to debugging and click on Apply (also make sure the 'Log' option is set to enable)
Mardler
Posts: 28
Joined: Wed Mar 15, 2017 1:34 am

Re: 7800DXL blank system log

Post by Mardler »

Thanks.

Have made that change and will see what happens.
Mardler
Posts: 28
Joined: Wed Mar 15, 2017 1:34 am

Re: 7800DXL blank system log

Post by Mardler »

Syslog now populated since 02:24:28 this morning.
Unfortunately, the disconnects are still frequent.
billion_fan
Posts: 5369
Joined: Tue Jul 19, 2011 4:30 pm

Re: 7800DXL blank system log

Post by billion_fan »

Mardler wrote: Tue Aug 01, 2023 11:01 am Syslog now populated since 02:24:28 this morning.
Unfortunately, the disconnects are still frequent.
Try raising the SNR
Mardler
Posts: 28
Joined: Wed Mar 15, 2017 1:34 am

Re: 7800DXL blank system log

Post by Mardler »

Current data.

Target SNR set to 4.

From Statistics:-
SNR 12.1
Attainable: 20912
Rate: 16260
Connected: 1d 21h 45m

Perhaps the problem has resolved itself (as, mostly, it always does).
Post Reply